Skip to main content
Ποιοί Είμαστε

Γνωρίστε την Εταιρεία μας

Η IOSIFIDIS GROUP είναι μια ευρέως διαδεδομένη και εδραιωμένη κατασκευαστική εταιρεία ανοξείδωτων μηχανημάτων και ανταλλακτικών που δραστηριοποιείται στον κλάδο της βιομηχανίας τροφίμων. Μέσα από την μακροχρόνια εμπειρία μας μπορούμε να σας προτείνουμε λύσεις και προϊόντα που ταιριάζουν στο δικό σας εταιρικό και εμπορικό προφίλ και να δημιουργήσουμε για εσάς ιδανικές λύσεις και προϊόντα που σας ενδιαφέρουν. Αναζητήστε ιδέες στο ήδη υπάρχον χαρτοφυλάκιό μας και μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας, για να συζητήσουμε την εξιδανικευμένη custom–made πρόταση αποκλειστικά για εσάς και το προϊόν σας.

Η επιτυχία των πελατών μας είναι το θεμέλιο της δικής μας επιτυχίας. Το να ακούμε προσεκτικά τους πελάτες μας, να τους κατανοούμε και να βρίσκουμε από κοινού νέες και ακόμα καλύτερες λύσεις: αυτή είναι η πεποίθησή μας, η κινητήριος δύναμη που μας οδηγεί όλους στην IOSIFIDIS GROUP να επιτύχουμε κορυφαίες επιδόσεις ξανά και ξανά. Θέλουμε να εμπνέουμε κάθε μέρα. Μέσα από την ασυμβίβαστη ποιότητά μας, τις πρωτοποριακές καινοτομίες μας και την εξαιρετική εξυπηρέτηση μας. Είμαστε ικανοποιημένοι μόνο όταν είναι και οι πελάτες μας.

H ιστορία μας

Από μια οικογενειακή εταιρεία σε μια κορυφαίες κατασκευαστικές επιχειρήσεις-ηγέτη.

Η ΙΩΣΗΦΙΔΗΣ Ο.Ε. δραστηριοποιείται στην κατασκευή ανοξείδωτων μηχανημάτων και ανταλλακτικών για περισσότερα από 50 χρόνια. Με τα χρόνια, έχουμε καθιερωθεί ως ηγέτης της αγοράς στη βιομηχανία τροφίμων και ως ένας από τους κορυφαίους παρόχους σε διαφορετικούς τομείς μεταλλικών κατασκευών

Ίδρυση ενός μηχανουργείου από τον Πρόδρομο Ιωσηφίδη και των υιών του, Λεωνίδα & Σάββα Ιωσηφίδη, με έδρα την Θεσσαλονίκη και αρχική δραστηριότητα την κατασκευή παντός τύπου ανταλλακτικών, με την επωνυμία ΙΩΣΗΦΙΔΗΣ Ο.Ε..

Επέκταση της εταιρείας στην δραστηριότητα κατασκευής μηχανημάτων τροφίμων όπως μεταφορικές ταινίες, αποφλοιωτές φρούτων (ξηρά αποφλοίωση), καλιμπραδόρους φρούτων, ανταλλακτικά για κοπτικές μηχανές και για κλειστικά μηχανήματα. Πλέον η εταιρεία επικεντρώνεται μόνο στην κατασκευή μηχανημάτων και ανταλλακτικών για την βιομηχανία τροφίμων και με νέα επωνυμία, Υιοί Προδρόμου Ιωσηφίδη Ο.Ε..

Σταδιακή ανάπτυξη της εταιρείας και επέκταση των ιδιόκτητων εγκαταστάσεων στην Θεσσαλονίκη με την δημιουργία επιπλέον 1000m².

Τα χρόνια που ακολούθησαν η εταιρεία συνεχίζει να αναπτύσσεται, καταλαμβάνοντας πρωταρχικό ρόλο στην κατασκευή μηχανημάτων και ανταλλακτικών στην ελληνική αγορά, όπως ολοκληρωμένες γραμμές επεξεργασίας φρούτων, επεξεργασίας λαχανικών, επεξεργασίας ψαριού, κ.α..

Κατασκευή σύγχρονου εργοστασίου στην περιοχή των Γιαννιτσών Πέλλας, εξοπλισμένο με μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας, και με την επωνυμία Λεωνίδας και Σάββας Ιωσηφίδη Ο.Ε..

Έχοντας εδραιωθεί στην Ελληνική αγορά ως ένας έμπιστος συνεργάτης για την βιομηχανία τροφίμων, ξεκινάει να στοχεύει σε αγορές εκτός συνόρων. Πλέον στην εταιρεία έχει εισέλθει και η τρίτη γενιά της οικογένειας, η οποία στοχεύει στην περαιτέρω ανάπτυξη της εταιρείας.

Έκτοτε στηρίζοντας πιστά το πρωταρχικό όραμα της εταιρίας και δίνοντας βάση στην διαρκή ανάπτυξη του έμπειρου ανθρώπινου δυναμικού, στην ενδο-επιχειρησιακή εκπαίδευση των εργαζομένων και στη συνεχή επένδυση σε νέο μηχανολογικό εξοπλισμό, η εταιρεία επεκτάθηκε με συνεργασίες σε Ευρώπη, Βαλκάνια και Νότια Αμερική.

Η εταιρεία προχωρά σε μία νέα σημαντική επένδυση για την γραμμή παραγωγής της, με την προσθήκη ενός G-CUT 4010 CNC υδραυλικού ψαλιδιού, μίας G-BEND Plus 4290 CNC στραντζόπρεσσας, ενός DMG κέντρου κατεργασίας τεσσάρων αξόνων, τριών νέων αδειών τρισδιάστατης μοντελοποίησης (3D CAD CAM) και διαφόρων ηλεκτροσυγκολλήσεων KEMPPI.

Στο σήμερα, η IOSIFIDIS GROUP, αποτελεί μια εταιρεία – ηγέτη στην σύγχρονη ελληνική βιομηχανία, όντας μοναδική εταιρεία στον χώρο, η οποία κατασκευάζει τόσο μηχανήματα όσο και ανταλλακτικά.

Το όραμά μας

Στοχεύουμε

… σε διαχρονικές σχέσεις εμπιστοσύνης με τους πελάτες μας.

Εμπνέουμε

… με ασυμβίβαστη ποιότητα, πρωτοποριακές καινοτομίες και εξαιρετική εξυπηρέτηση, όντας μια εταιρεία-ηγέτης υψηλής τεχνολογίας.

Προσφέρουμε

… καινοτόμες και σύγχρονες ολοκληρωμένες λύσεις.

Θέλουμε

… να είμαστε ο κορυφαίος συνεργάτης για την βιομηχανία τροφίμων σε όλο το εύρος της.

Δημιουργούμε

… οι πελάτες μας να πετυχαίνουν τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα σε αποδοτικότητα και ποιότητα. Επικεντρωνόμαστε στην παράδοση της καινοτόμων λύσεων με όσο το δυνατόν βιώσιμο τρόπο.

Οι Αξίες μας

Είμαστε πάροχος λύσεων. Ηγέτης της αγοράς. Καινοτομίες και τάσεις.

Όντας μια οικογενειακή εταιρεία, γνωρίζουμε τι σημαίνει ευθύνη για τις μελλοντικές γενιές και έτσι, γι’ αυτό, στην IOSIFIDIS GROUP εργαζόμαστε πάνω από καινοτόμες, τεχνικές λύσεις για περισσότερα από 50 χρόνια. Αντιμετωπίζουμε ήδη τις προκλήσεις του αύριο σήμερα. Με γνώμονα πάντα τον εκσυγχρονισμό των προϊόντων μας και την παροχή καινοτόμων λύσεων στους πελάτες και συνεργάτες μας, διαθέτουμε ένα άρτια στελεχωμένο τμήμα Έρευνας και Ανάπτυξης, το οποίο εφαρμόζει τις πιο σύγχρονες και πρωτοποριακές τεχνικές, με στόχο την πιο αποτελεσματική και αποδοτική εξυπηρέτηση των πελατών μας, προσφέροντας αξιόπιστες λύσεις σε μια δίκαιη σχέση τιμής-απόδοσης. Η ομάδα του τμήματος ασχολείται όχι μόνο με το σχεδιασμό και την ανάπτυξη νέων καινοτόμων προϊόντων, αλλά και με την συνεχή βελτίωση των υφιστάμενων, σύμφωνα με την πρόοδο της τεχνολογίας και τις αυξημένες απαιτήσεις των σύγχρονων κατασκευών.

Αξιοπιστία και ασφάλεια προϊόντων τροφίμων.

Σχεδιάζουμε τα μηχανήματα μας με πρωταρχικό στόχο την ποιότητα, την αξιοπιστία και την ασφάλεια των μηχανημάτων επεξεργασίας τροφίμων. Η αξιοπιστία μας είναι για εμάς πάνω απ’ όλα και δίνουμε βάση στην ποιότητα των προϊόντων μας, χτίζοντας ισχυρές θεμελιωμένες σχέσεις αμοιβαίας εμπιστοσύνης με τους πελάτες μας. Γι’ αυτό και στην IOSIFIDIS GROUP εργαζόμαστε καθημερινά, μεθοδικά και συστηματικά ώστε να βελτιώνουμε διαρκώς την ποιότητα των μηχανημάτων και των ανταλλακτικών που προσφέρουμε στους πελάτες μας.

Επενδύουμε στο Ανθρώπινο Δυναμικό μας.

Η IOSIFIDIS GROUP είναι κυρίως οι άνθρωποι και τα στελέχη της, μια δυναμική και εξειδικευμένη ομάδα εργαζομένων με υψηλή τεχνογνωσία και πολυετή εμπειρία στη βιομηχανική παραγωγή μηχανημάτων τροφίμων, οι οποίοι συμβάλλουν με καθοριστικό τρόπο, στην ανάπτυξη, το κύρος, την ποιότητα και την αξιοπιστία της εταιρείας. Γι’ αυτό και στην IOSIFIDIS GROUP αναγνωρίζουμε πως οι άνθρωποι μας αποτελούν το επίκεντρο της δράσης μας και αναπόσπαστο στοιχείο της εταιρικής μας φιλοσοφίας. Πρωταρχικό μας μέλημα είναι η διαρκής ανάπτυξη του έμπειρου ανθρώπινου δυναμικού μας, μέσα φυσικά από την σύγχρονη εκπαίδευση των εργαζομένων μας και την δυνατότητα που τους δίνουμε να πιστοποιούν τις γνώσεις τους μέσα από εξιδεικευμένα σεμινάρια και επιμορφώσεις. Βιομηχανικοί αυτοματισμοί, ρομποτικά συστήματα, ποιοτικός έλεγχος και χειρισμός για μηχανήματα επεξεργασίας τροφίμων είναι μόνο μερικά από αυτά. Στο πλαίσιο αυτό εφαρμόζουμε μια ολοκληρωμένη Στρατηγική Ανάπτυξης Ανθρωπίνου Δυναμικού συνδυάζοντας καλές πρακτικές, εφαρμόζοντας διεθνή πρότυπα, υλοποιώντας ένα αξιόπιστο σύστημα αρχών εταιρικής διακυβέρνησης.